חלקיקי ננו לאמידת טריות המזון

מזוננו, מקורו ותכולתו יכולים להיות מקורות לזיהום. הצרכנים דורשים איכות גבוהה ומחיר סביר, והיצרנים מחפשים תמד שיטות חדשות שיוזילו את ייצור המזון ושימורו.

אחת השיטות שחושבים עליהן היום היא שילובם של חיישנים באריזות אטומות של מזון או תרופות, חיישנים שידווחו באופן נראה לעין על מצבו של תוכן האריזה. הם יציגו מידע בדבר טריות המזון או התרופה, אם הקפידו לשמור את המוצר בטמפרטורה המומלצת במשך כל הדרך מהיצרן לחנות, אם המוצר מקולקל וכולי.

הסוגיה:
האם צריך להשתמש בחלקיקי ננו להערכת טריות של תרופות ומזון בטרם נדע לאשורן את כל ההשלכות של השימוש הזה?

הורידו את הפעילות המלאה